Γίνε Μέλος


Γίνε και ΄συ εθελοντής αιμοδότης ΤΩΡΑ! - Σε πέντε λεπτά σώζεις μια ζωή.

Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη απόγευμα ο Σύλλογος πραγματοποιεί αιμοληψίες από 5 μ.μ. μέχρι 9.30 μ.μ. στα γραφεία του καθ' όλο το έτος.

Εκτός αυτού τα Σαββατοκύριακα πραγματοποιούμε εξωτερικές αιμοληψίες σε διάφορες περιοχές του Νομού με μεγάλη επιτυχία. Τον Αύγουστο μήνα εκάστου έτους που όλοι πηγαίνουν διακοπές, εμείς οι πραγματικοί Εθελοντές, έχουμε καθημερινές αιμοληψίες για κάλυψη των θαλασσαναιμικών αλλά και για την κάλυψη εκτάκτων περιστατικών.

Διατηρούμε ομάδες εκτάκτου ανάγκης καθ' όλο το 24ωρο από Αιμοδότες σπάνιων ομάδων αίματος, ήτοι: Ο-Α-Β-ΑΒ.

Ο Στόχος μας είναι η επάρκεια αίματος. Θα πρέπει δε να γνωρίζετε ότι δεν διατηρούμε τράπεζα αίματος καθ' ότι δεν κάνουμε εμείς τη διακίνηση των φιαλών που δίνουμε, αλλά η Αιμοδοσία.

30 χρόνια στο χώρο της Εθελοντικής μη αμειβόμενης αιμοδοσίας, κατορθώσαμε και πετύχαμε στο να έχει σήμερα ο Νομός Αχαΐας 70% εθελοντικό μη αμειβόμενο ΑΙΜΑ.

Αποτελούμαστε αποκλειστικά από εθελοντές που συμμετέχουν σε αναγνωρισμένα διοικητικά όργανα.

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι ο Σύλλογός μας υπήρξε πρωτοπόρος της εθελοντικής αιμοδοσίας καθώς το 1986 στην Πάτρα διοργανώθηκε η 1η Αμφικτιονία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών που κάθε χρόνο διοργανώνεται σε διαφορετική πόλη της Ελλάδας και η πρώτη παγκόσμια έκθεση αφίσας.

Στόχος μας είναι η επάρκεια από 100% εθελοντικά προσφερόμενο αίμα.